3 VOEDING TIPS VOOR OP DE WERKVLOER!

Voltooi je deadlines nu nog sneller!

Je zit middenin een drukke week vol met belangrijke deadlines en meetings en je hebt nauwelijks tijd om te eten. Je besluit om tussendoor snel een broodje te halen bij de Subway. Eigenlijk ben je net begonnen met jouw voornemen om ‘gezonder te eten’ en dit broodje is niet bepaald gezond. Tijdens het eten van het broodje voel je je schuldig en tegelijkertijd teleurgesteld in jezelf omdat je jouw goede voornemens niet volhoudt. Komt dit gevoel jou bekend voor?

Hoe fijn zou het zijn om gezonde voeding te combineren met het behalen van jouw deadlines?! Lees hieronder hoe jij jouw lichaam in een paar stappen functioneel kan voeden in een overvolle werkweek, zonder vast te zitten aan een strikt dieet! Dat wil iedereen, toch?

1. Doe de boodschappen op jouw vrije dag!

Start bij het begin; doe boodschappen op jouw vrije dag. Maak een lijst voor de komende week met wat jij wilt gaan eten op werk. Houd hierbij rekening met de drukte van de dag en jouw inname van bepaalde voedingstoffen op de desbetreffende dagen. Het is belangrijk om hierin een goed balans te vinden.

2. Bereid jouw lunch tijdig voor!

’S Ochtens vroeg haastig een lunch voorbereiden, daar zit niemand op te wachten. Neem ’s avonds rustig de tijd voor het samenstellen van een gezonde lunch voor de volgende dag. Dit bespaart jou de nodige tijd en stress in de ochtend.

3. Zet een alarm voor je vocht inname!

Het drinken van water is essentieel in jouw energie aanmaak. Het zorgt o.a. voor jouw lichaamstemperatuur en het transport van voeding en afval stoffen! Door alle drukte is dit een van de eerste dingen die erbij inschiet! Voorkom een vochttekort en zet elke 45 minuten een wekker om water te drinken.

Het is ontzettend belangrijk om jouw lichaam van de juiste voeding te voorzien, des te belangrijker is deze voeding in een drukke werkweek. Maak van jouw voeding een prioriteit net als jij van jouw deadlines een prioriteit maakt!

, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu