Wie is Arnoud de Moor?

”WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?”

Kennismaking

Ik ben Arnoud de Moor. Ik ben  een ervaren personal trainer met meerdere diploma’s op zak. Als jonge jongen heb ik het geluk gehad om tien jaar lang opgeleid te worden als voetballer bij Ajax.  Vanuit de tien jaar Ajax-opleiding die ik genoten heb en de overige betaald voetbal organisaties die hierna volgden, is de passie voor het begeleiden van cliënten naar hun wensen ontwikkeld.

Specialiteiten als trainer:

  • Functioneel Trainen
  • Functioneel Bewegen
  • Algehele Fitheid
  • Shapen
  • Sportspecifiek
  • Communicatief vaardig

Wat voelt u? Hoe voelt deze beweging? Wat ervaart u? Meer dan alleen training geven is waar ik voor sta. Ons lichaam leren kennen tijdens het behalen van onze doelen is een win-win situatie waar wij samen naartoe zullen werken!

Graag ontmoet ik u en kijken we wat ik voor u kan betekenen!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu