Blog

Optimale bedrijfsresultaten door vitaliteitsmanagement!

Nederland krijgt meer oudere werknemers en steeds minder jonge werknemers. Met als gevolg dat oudere werknemers langer moeten doorwerken. Hun inzetbaarheid dient geoptimaliseerd te worden, zodat werknemers langer actief kunnen blijven deelnemen aan het arbeidsproces. Bedrijven die optimaal willen presteren, zullen veranderingen door moeten voeren op het gebied van Human Resource Management door middel van het managen van de vitaliteit van de werknemers. 

Blog pagina voeding tips

3 voedingstips voor op de werkvloer

Je zit middenin een drukke week vol met belangrijke deadlines en meetings en je hebt nauwelijks tijd om te eten. Je besluit om tussendoor snel een broodje te halen bij de Subway. Eigenlijk ben je net begonnen met jouw voornemen om ‘gezonder te eten’ en dit broodje is niet bepaald gezond. Tijdens het eten van het broodje voel je je schuldig en tegelijkertijd teleurgesteld in jezelf omdat je jouw goede voornemens niet volhoudt. Komt dit gevoel jou bekend voor?

Vergroot jouw geluksgevoel

Je kent het gevoel wel; Je voelt je al dagen prikkelbaar, vermoeid, je hebt fysieke pijnen en een overvolle agenda waardoor je het overzicht kwijt bent. Zou je het fijn vinden om jezelf vitaal te voelen, vol vreugde en energie? Vandaag is een geweldige dag om aan jouw vitaliteit te werken. Deze korte maar zeer effectieve opdracht, dient uitgevoerd te worden met pen en papier! Het opschrijven van onze doelen, plannen, ideeën etc. activeert maar liefst drie delen van ons brein, in tegenstelling tot het typen, wat maar één deel van ons brein activeert!

5 tips om de juister personal trainer te vinden

Jouw gezondheid is het belangrijkste in je leven. Alleen al het lezen van dit artikel betekent dat jij waarde hecht aan jouw vitaliteit, niet waar? Overweeg jij om samen te werken met een personal trainer of een vitaliteit coach? Lees dan onderstaande tips die jou helpen in de zoektocht naar de ideale trainer voor jou!

Menu