Over ons

Aangenaam!

ADMovement is gespecialiseerd op het gebied van vitaal ondernemen. Het is onze missie om organisaties te versterken, door de vitaliteit van elke werknemer te optimaliseren!

In de topsport is het gebruikelijk om de prestaties van een atleet, te optimaliseren door een zogeheten ”topsport klimaat” te ontwikkelen om de sporter heen.

Vanuit ADMovement vertalen wij dit door naar het klimaat van de werkgever en werknemer. Binnen elke organisatie creëren wij een ”vitaal klimaat” waardoor elke werknemer optimaal kan renderen, wat resulteert in een hogere arbeidsproductiviteit! Een win-win situatie! Niet waar?

Wat kunt u verwachten

Géén standaard bootcamp training, maar op maat gemaakte vitaliteit trajecten gericht op het verminderen van ziekteverzuim, verhoging van de duurzame inzetbaarheid van uw personeel en het optimaliseren van de arbeidsproductiviteit.

In overleg met u maken wij een specifiek samengesteld vitaliteit traject. Dit traject voldoet aan uw wensen en aan fundamentele aspecten, die voor een verbeterd vitaliteit gevoel zorgen binnen uw organisatie.  Meer over onze unieke aanpak vind u hier!

WERKWIJZE

Founder

Arnoud de Moor is een ervaren en deskundige personal trainer. Met meerdere diploma’s op zak en persoonlijke ervaring als topsporter bij o.a. Ajax weet hij als geen ander wat de fundamenten van een gezonde leefstijl zijn en hoe deze bijdragen aan het behalen van doelen. Zijn passie is het begeleiden van cliënten in hun wensen.

USP’s

  • “win-win mindset’” voor zowel werkgever als werknemer
  • Inspelend op uw drukke agenda
  • Betrokkenheid met élke werknemer
  • Gecertificeerd personeel
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Innoverend

Kennis maken

Een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Menu