“Samen werken aan het behalen
van jouw persoonlijke doelen”

Personal Training

Wilt u gericht aan de gang met uw fysieke gezondheid, uw algehele fitheid of heeft u specifieke wensen en/of doelen? Hier kunnen wij u gericht bij helpen.

Functional Foundation Trainingplan

Wij werken vanuit de basis van de mens en bouwen dit uit naar uw specifieke wensen. Het lichaam functioneert als één geheel. Daarom is het essentieel om uw lichaam als een totaal pakket te trainen. Hiervoor hebben wij een uniek ‘’Functional Foundation Trainingplan’’ ontwikkeld. Dit is ons kader, van waaruit wij werken. Hierin verwerken wij gedurende ons intake gesprek uw wensen en doelen. 

Uw coach:

Arnoud de Moor is een ervaren personal trainer met meerdere diploma’s op zak. Sinds kleins af aan is hij bezig met sport en trainen. Vanuit de tien jaar Ajax-opleiding die hij genoten heeft en hierna nog andere BVO clubs, is de passie voor het begeleiden van mensen naar hun wensen ontwikkeld. Gericht op details, functionaliteit en een premium service omschrijven de trainingen goed. 

 • Kennismaking

  Bij de start van personal training is een geheel vrijblijvend intake gesprek de eerste stap. Hierin kunnen we kennis maken, de verwachtingen bespreken, & je persoonlijke doel bepalen! Wat heeft u nodig? Wat verwacht u van een trainer? Hoe kunnen wij u helpen?

 • Eerste training

  De eerste training wordt gebruikt om diverse doel gerichte testen af te nemen. Dit is geheel aangepast aan uw doelstelling en uw leefomstandigheden. We maken gebruik van verschillende testen voor verschillende doelstellingen! U heeft geen sportervaring nodig om deze testen uit te kunnen voeren!

 • Plan van aanpak

  Op basis van uw persoonlijke doel en de uitkomsten van de eerste training wordt er een geperiodiseerd plan van aanpak gemaakt. Geheel persoonlijk én op maat gemaakt! Naast het trainingstraject wat we samen gaan doorlopen is het ook mogelijk om voedingsadvies te ontvangen, om de resultaten te optimaliseren!

 • Ons doel bereiken!

  Juist u leest het goed; we gaan ons doel samen behalen! Nu alles duidelijk is en er een goed overzicht is van uw fysieke gesteldheid, gaan we samen aan de slag om uw wensen uit te laten komen! Dit is tevens mijn doel! En vandaar uit ons doel!

Personal Training

Sport Performance

Recovery

PERSONAL TRAINING
★★★★★
Normaal ben ik niet zo van de reviews, maar voor Arnoud maak ik graag een uitzondering omdat hij deze review echt verdiend heeft! Arnoud heeft mij op een nieuwe, verfrissende en gefundeerde manier kennis laten maken met fitness. Bij elke oefening werd mij heel duidelijk verteld waarom hij er voor koos om mij deze oefening te laten doen, met een gefundeerde onderbouwing van de oefening volgend. We gingen pas door naar de volgende oefening wanneer ik hem zelf goed begreep, en op de juiste manier kon uitvoeren. Ik denk dat dit ook kenmerkend is voor Arnoud: hij stopt pas als het resultaat goed is en gaat voor niks minder. Een aanrader als trainer dus!
- Cesar van Rooij

PERSONAL TRAINING
★★★★★
Arnoud is gedreven man in de sport en in zijn goed overwogen beslissingen, ik ken hem als een serieus maar ook respectvol iemand. Het luisteren wat Arnoud goed kan geeft een vertrouwd gevoel en vooral een ontspannen geheel. Je zal je niet ongemakkelijk voelen bij hem. Ook de sympathieke uitstraling en de tijd die er voor je wordt genomen maakt het zo professioneel. Kortom, vertrouwen uitstraling en rust zijn de speerpunten waardoor Arnoud je een prettig gevoel geeft in welke sport hoedanigheid dan ook.
- Dolf Werlemann

Reviews
★★★★★
Wie zit er op haar 54e te wachten op een opgepompte kille fanaticus die bij elke fysieke en mentale terugslag roept: ‘Kom op, je kan het, we doen er 40 extra.’? Ik niet. Bij het eerste contact met personal trainer Arnoud de Moor konden al mijn vooroordelen direct de prullenbak in. Vakkundig, vriendelijk en veilig loodst hij me nu elke week door de verschillende cardio-, balans- en krachtoefeningen. Met zijn simpele en doeltreffende aanwijzingen verdwenen mijn nekklachten. Met zijn relaxte en doortastende trainingsaanpak voel ik me nu echt lekkerder en sterker. En bij een terugslag -en die heb ik nog wel eens- weet hij me elke keer met de juiste trainingsroute én humor weer volop te motiveren. Ik ben er blij mee!
- Ariane Blokzijl
Menu