5 tips om de juiste personal trainer te vinden!

Jouw gezondheid is het belangrijkste in je leven. Alleen al het lezen van dit artikel betekent dat jij waarde hecht aan jouw vitaliteit, niet waar? Overweeg jij om samen te werken met een personal trainer of een vitaliteit coach? Lees dan onderstaande tips die jou helpen in de zoektocht naar de ideale trainer voor jou!

1. Stel jezelf de vraag: wat wil ik voor trainer?

Ben je op zoek naar een trainer die meer een coachende rol inneemt, of ben je op zoek naar een trainer die jouw pusht tot het uiterste? Creëer helderheid voor jezelf en communiceer dit in jouw intake met de trainer. Op deze manier zijn de verwachtingen die jij hebt van jouw trainer vanaf het begin duidelijk!

2. Kijk naar de diplomering van de trainer.

Wat is de educatieve achtergrond van de trainer die voor je zit? Vergeet nooit jezelf te verdiepen in de trainer, alvorens jij een intake gesprek aangaat. Een trainer heeft de verantwoordelijkheid over jouw lichaam en is het dus van groot belang dat hij / zij over de juiste kennis beschikt.

3. Lees reviews over de trainer.

Bekijk de website van de trainer en kijk of er reviews staan. Mocht je twijfelen aan reviews in zijn algemeenheid, kan je altijd de mensen benaderen via Linkedin.

4. Kijk verder dan het postuur van de trainer.

Het postuur van de trainer zegt uiteraard iets over zijn lifestyle. Echter, staar jezelf er niet blind op. Een goede voetballer is na zijn carrière nog niet per definitie een goede trainer!

5. Ga nooit een traject aan zonder een losse sessie gehad te hebben.

Geef tijdens jouw intake met de trainer aan dat je graag een losse sessie wilt afnemen om de werkwijze te ervaren. Het verkopen van een dienst in een intake is lang niet hetzelfde, als diegene zijn daadwerkelijke werkwijze!

Onder begeleiding van een personal trainer of een vitaliteitcoach kan je ontzettend mooie resultaten behalen. Voordat je een traject aangaat is het van belang om bovenstaande adviezen op te volgen. Je investeert tijd, geld en je energie in een dergelijk traject. Beide partijen hebben er meer aan als er een goede samenwerking plaatsvind. Dus mijn laatste advies; begin op tijd met het zoeken van jouw ideale trainer / coach. Wil je werken aan je lichaam omdat er een trouwerij gepland staat of ga je op vakantie en wil je vol zelfvertrouwen over het strand lopen? Wacht dan niet tot een maand of twee voor de vakantie. Doe je onderzoek minimaal 6-7 maanden van te voren, om te voorkomen dat je een gehaaste beslissing gaat nemen!

Heb jij een doel waaraan je samen met een trainer wilt werken? Neem contact op via onze contactpagina of mail naar info@admovement.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS EN ONTVANG UW PLAN VAN AANPAK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu