Vita-Traject

Hoeveel energie gooit uw personeel weg aan pijnbestrijding? 

Vitaliteit is maatwerk.

Het vita-traject bestaat uit 1 op 1 begeleiding op het gebied van trainen, bewegen en leefstijl gerelateerde aspecten. Dit doe ik door op locatie uw werknemers te begeleiden richting een gezonde en vitale leefstijl. Het traject bestaat uit een mix van leefstijl coaching, bewegen en trainen. Trainen richt zich op het verhogen van de energie efficiëntie in het lichaam en het verhelpen en/of verkomen van pijnklachten.

 

Een voorbeeld:
Werknemer ‘’X’’ heeft overgewicht en bovendien slaapt hij slecht. Dit doet de kans op welvaartziektes drastisch verhogen en daarnaast zal hij minder productief zijn in zijn werk (meer over de invloed van slapen op uw werknemers vind u in mijn E-book).

Met werknemer ‘’X’’ ga ik kijken waar de oorzaak ligt van zijn overgewicht en vanuit hier zijn vetmassa verlagen. Dit in combinatie met het verbeteren van zijn slaapkwaliteit. Naast bovengenoemde coaching ga ik werknemer ‘’X’’ tevens wekelijks begeleiden op het gebied van trainen en bewegen. Dit wordt zodanig ingericht dat er gewerkt wordt richting duurzaam resultaat.

Elk traject is uniek en op maat gemaakt voor de desbetreffende werknemer. Rendeert elk individu optimaal, dan zal de gehele organisatie hiervan profiteren!

Uw bedrijf vitaal!

Kennis maken

Een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Menu