Vitaal Ondernemen

HOE ZORGT Ú ERVOOR DAT UW WERKNEMERS GEMOTIVEERD, GEZOND EN KUNDIG AAN HET ARBEIDSPROCES BLIJVEN DEELNEMEN?

“Werkgevers die niets doen aan het versterken van de vitaliteit van hun medewerkers, krijgen het vroeg of laat voor de kiezen”, aldus Tinka van Vuuren, hoogleraar Vitaliteitsmanagement aan de Open Universiteit .

Het loont voor werkgevers om te investeren in de fysieke gezondheid van het personeel. Het resulteert in hogere productiviteit tijdens het arbeidsproces, meer positiviteit op de werkvloer en het creëert bovendien loyaliteit vanuit de werknemer jegens de werkgever.

De gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt en zal de komende jaren blijven stijgen. De vergrijzing en de schrikbarende toename van leefstijl gerelateerde welvaart ziektes vormen een bedreiging voor elke onderneming die niets doet aan de vitaliteit van de medewerkers.  Het is noodzakelijk om in de vitaliteit van het personeel te investeren, op een innovatieve en gebruiksvriendelijke manier.

Geen oneindige vitaliteit campagnes, maar beginnen bij de basis van de mens, het beweegapparaat. Pijnvrij werknemers, werkend vanuit een sterk fysiek fundament, hebben meer energie, werken productiever én zijn positiever.  Ons fysiek is niet los te koppelen van onze mentale gesteldheid. Sterker nog, het begint bij ons fysiek. Hebben wij de vrijheid om te bewegen zonder pijn, of worden uw werknemers beïnvloedt door pijn?

Hoe zorgt ú ervoor dat uw werknemers gemotiveerd, gezond en kundig aan het arbeidsproces kunnen blijven deelnemen?

Wij begeleiden uw organisatie hierin van A-Z, aan de hand van de drie peilers op het gebied van vitaliteit; bewegen, voeding en mindset!

Kennis maken

Een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Menu