Vitaal ondernemen

Vitaliteit op de werkvloer

Het loont voor werkgevers om te investeren in de fysieke gezondheid van het personeel. Vitale werknemers zijn energieker, wat resulteert in een hogere productiviteit tijdens het arbeidsproces en meer positiviteit op de werkvloer. Bovendien creëert het loyaliteit vanuit de werknemer jegens de werkgever. Al deze factoren dragen bij aan een verbeterde efficiëntie en effectiviteit.

Hoe zorgt ú ervoor dat uw werknemers gemotiveerd, gezond en kundig aan het arbeidsproces kunnen blijven deelnemen?

Bij ADMovement streven wij naar continue ontwikkeling en zijn wij op de hoogte van de nieuwste innovaties op gebied van vitaliteit. Deze kennis passen wij toe gericht op uw organisatie. Iedere organisatie is anders, wat vraagt om een unieke aanpak. Zo dragen wij effectief bij aan het behalen van uw bedrijfs- en vitaliteitsdoelstellingen. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op via het contactformulier.

Werkwijze

Onze werkwijze is volledig in het belang van uw bedrijf! Wij begeleiden uw medewerkers van A-Z op het gebied van vitaliteit. Dit doen wij aan de hand van de drie peilers op het gebied van vitaliteit; bewegen, voeding en mindset.

Vita-Check

De 0-meting. U wilt uw organisatie nog efficiënter laten functioneren, u wilt de groei van de organisatie stimuleren en ervoor zorgen dat uw werknemers vitaal zijn gericht op duurzame inzetbaarheid. Maar hoe vitaal is uw organisatie op dit moment?

Vita-Traject

Na de organisatiescan is het tijd voor het Vita-traject. De begeleiding richt zich op trainen en bewegen, voeding en lifestyle gerelateerde aspecten.

Menu