Vita-Check

Wat draagt de organisatie bij aan de vitaliteit van het personeel? 

Vita-Check

Benut de potentie die uw bedrijf bezit en investeer in de vitaliteit van uw personeel!

Het feit dat u dit leest betekend dat u bewust bent van de positieve gevolgen die vitale werknemers hebben voor uw organisatie! Meer energie, hogere arbeidsproductiviteit en minder ziekteverzuim, om er een paar te noemen. U wilt uw organisatie nog efficiënter laten functioneren, u wilt de groei van de organisatie stimuleren en ervoor zorgen dat uw werknemers vitaal zijn gericht op duurzame inzetbaarheid. Maar hoe vitaal is uw organisatie op dit moment? Wat draagt de organisatie bij aan de vitaliteit van het personeel? Hoe vitaal voelen de werknemers zich?

Hoe vitaal is uw organisatie?

Gedurende de vita-check werken wij gestructureerd uw organisatie af, om alle belangrijke aspecten met betrekking tot vitaliteit te onderzoeken. Hierbij gaan wij uit van de vitale driehoek; bewegen, voeding en mindset. Denk hierbij aan gesprekken met HR, werkplek analyse, kantine check en interviews met werknemers.

Nadat het onderzoek is afgerond sturen wij u binnen vijf werkdagen een rapport toe. U krijgt een duidelijk inzicht in de vitaliteit van de organisatie. Wat gaat er goed? Blijf dat vooral doen! Wat kan er beter?

Graag komen wij dit rapport in een face to face gesprek toelichten, om het beste uit dit onderzoek te halen. Wij adviseren u graag over een vervolgplan naar aanleiding van de resultaten.

Uw bedrijf vitaal!

Kennis maken

Een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Menu