Werkwijze

Onze missie is om onze cliënten te versterken, door de vitaliteit van elke werknemer te optimaliseren!

1. Kennismaking

Tijdens de kennismaking kijken wij gezamenlijk naar een aantal aspecten binnen uw organisatie op het gebied van vitaliteit. Hoe vitaal is uw organisatie op dit moment? Waar wilt de organisatie naar toe? Wat wilt de organisatie uitstralen richting de werknemers op het gebied van vitaliteit?

2. Plan van aanpak

Aan de hand van de uitkomsten van het kennismaking gesprek, zullen wij een op maat gemaakt plan van aanpak uitschrijven. Dit plan zal afgestemd worden aan de wensen van de organisatie, de leefomstandigheden van elke werknemer en gericht op het lange termijn doel die wij samen geformuleerd hebben gedurende ons gesprek. Wij vinden dat een maatpak altijd beter past dan een algemeen pak. Elk traject is een uniek traject volledig op maat gemaakt van A-Z!

3. Implementatie

Here we go! Na de voorbereidingen zullen wij een op maat gemaakt vitaliteit traject verzorgen binnen uw organisatie. De trainingen, coaching sessies en overige activiteiten van het traject, zullen uitsluitend op locatie van uw bedrijf uitgevoerd worden. Hiermee nemen wij de drempel van ”tijd” weg voor uw werknemers, voor een zo groot mogelijk deelnemersaantal!

Unieke aanpak

Onze unieke aanpak kenmerkt zich door een custom made aanpak bestaande uit:

Aan de hand van de bovengenoemde analyses stellen wij een traject op. De kracht van onze trajecten zit in onze benadering van het individu, en de doorvertaling naar het team binnen de organisatie.  Wanneer elk individu zich vitaal, zelfverzekerd en energiek voelt, zal het team floreren!

Uw traject is volledig op maat gemaakt, aan uw wensen en doelstellingen voor de organisatie.  Uiteraard kunnen er ook groepsactiviteiten aan toegevoegd worden, gericht op teambuilding!

ZET NU DE STAP RICHTING EEN VITALE ORGANISATIE!

Kennis maken

Een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Menu